Hva er merker?

Merker er ikoner som står ved siden av en reisendes anmeldelse, under avatarbildet. De er vår måte å anerkjenne TripAdvisor-medlemmer som skriver reiseanmeldelser til fordel for hele fellesskapet. Det finnes ulike typer merker som du kan få, avhengig bidragene til TripAdvisor-fellesskapet.

• Anmelder-merker, noen ganger kalt stjernemerker.
  • Kategori-merke: viser om skribenten har anmeldt mange forretninger av den typen du ser på nå. For eksempel 10 restaurantmerker.
  • Bymerke: viser antall byer som skribenten har skrevet anmeldelser for.
  • Merker for nyttig-stemmer: når reisende synes anmeldelsene din nyttige, kan de gi deg en stemme som bidrar til at du kan oppnå dette merket.
  • Passmerke: dette merket for verdensvante reisende viser om skribenten har skrevet anmeldelser for flere reisemål.

Hvis du vil ha mer informasjon om merker, kan du se Merker - hva de er og hvordan du gjør deg fortjent til dem.