Hva er Travellers' Choice?

Travellers' Choice-prisene ble etablert i 2002 og er den største æren TripAdvisor kan tildele. Disse er de eneste utmerkelsene fra reisebransjen som er basert på millioner av anmeldelser og synspunkter fra reisende over hele verden. De årlige prisene reflekterer "de beste av de beste" innen service, kvalitet og kundetilfredshet, fra hoteller og overnattingssteder til reisemål, attraksjoner og til og med varemerker og produkter.

Vinnerne av Travellers' Choice-prisene velges årlig, basert på tilbakemeldinger fra millioner av TripAdvisor-medlemmer. Travellers' Choice-prisene peker ikke bare ut populære valg, men også virkelig eksepsjonelle steder som får reisende til å komme tilbake.

Besøk Travellers' Choice-siden for de nåværende listene over kategorier og vinnere. Og hvis du besøker et hotell eller en forretning som har vunnet en Travellers' Choice-pris, må du huske å gratulere dem!