Søk i hjelpesenteret

Hva er TripAdvisors popularitetsindeks?

TripAdvisor Support -

TripAdvisors popularitetsindeks registrerer vurderinger fra reisende for å avgjøre samlet tilfredshet blant reisende. Til forskjell fra nettsteder som rangerer et hotell etter pris eller stjerner, bruker vi en egenutviklet algoritme som tar hensyn til hva erfarne reisende som deg, mener. Den tar hensyn til kvantitet, kvalitet samt hvor ferske anmeldelsene på TripAdvisor er.

Hvordan vet du om et hotell passer for deg? Romprisen kan være innenfor budsjettet ditt, men er rommene rene? Er stedet trygt? Hvordan er servicen? Popularitetsindeksen hjelper deg å svare på spørsmål som dette, og tipser deg om de beste overnattingsstedene for reisen.

Når du gjør et søk, rangeres hotellene etter kvalitet ut fra popularitetsindeksen. Indeksen sørger for at hotellvurderingene som vises, alltid er oppdatert og objektive.

Våre vurderinger er
  • Rene: Fullt organisk. Rangeringen påvirkes ikke av betalte søkeresultater.
  • Ferske: Inkorporerer kontinuerlig ny informasjon.
  • Globale: Reflekterer anmeldelser fra hele verden.
  • Objektive: Inneholder både positivt og negativt!