Hva er anmeldermerker?

Anmeldermerker, formet som stjerner, er vår måte å anerkjenne TripAdvisor-medlemmer som skriver reiseanmeldelser til fordel for hele fellesskapet. Når du har skrevet tre anmeldelser som publiseres på TripAdvisor, får du ditt første merke.

Nivået ditt for anmeldermerker er koblet til antall anmeldelser du publiserer på TripAdvisor. Vi vil gjerne ha alle typer anmeldelser, både positive og negative. Slik er oppdelingen av nivåer:

• Junioranmelder: 3-5 anmeldelser
  • Anmelder: 6-10 anmeldelser
  • Senioranmelder: 11-20 anmeldelser
  • Profesjonell anmelder: 21-49 anmeldelser
  • Ekspert: 50+ anmeldelser

Image

Hvis du ikke har et anmeldermerke ennå, har du bare skrevet én eller to anmeldelser så langt. Skriv noen flere, og få Anmelder-merket!

For mer informasjon om merker kan du se Merker - hva de er og hvordan du gjør deg fortjent til dem.