Hva er Traveler IQ Challenge?

Traveler IQ Challenge er et kartbasert spill, laget av TravelPod. Vi gir deg ledetråder om en rekke byer, historiske landemerker og reisedestinasjoner, og jobben din er å finne dem på et tomt kart. Når et navn eller ledetråd vises, starter klokken. Klikk på kartet for å indikere hvor du tror stedet er. Du får poeng basert på nøyaktighet og hastighet.

Hvert nivå av spillet blir gradvis mer vanskelig, og du trenger et visst antall poeng for å gå videre til neste runde. Jo flere poeng du samler, desto høyere blir din Travel IQ. Når du er ferdig, kan du lagre poengsummen din på din offentlige TripAdvisor-profil, og sammenligne poengsummen din med andre TripAdvisor-reisende i fanen Spillstatistikk.

Hvis du vil ta en pause i spillet, klikker du på Pause-knappen som ligger i samme popup-vindu som viser hvor bra du gjorde det på det foregående spørsmålet.

Hvis du vil spille Traveler IQ Challenge, klikker du her.