Søk i hjelpesenteret

Hva er fortreffelighetsbeviset?

TripAdvisor Support -

Om sertifikatet

TripAdvisors fortreffelighetsbevis hedrer utvalgte overnattingssteder, attraksjoner og restauranter som konsekvent viser en forpliktelse til fremragende behandling av gjestene.

TripAdvisor bruker en egenutviklet algoritme for å velge ut vinnere av fortreffelighetsbevis. Den tar hensyn til kvaliteten, kvantiteten og nyheten til anmeldelser og synspunkter innsendt av reisende på TripAdvisor over en periode på 12 måneder, og forretningens ansiennitet og rangering på nettstedets popularitetsindeks. For å kvalifisere for fortreffelighetsbevis må forretninger ha en samlet TripAdvisor-boblerangering på minst fire av fem, et bestemt antall anmeldelser og ha vært oppført på TripAdvisor i minst 12 måneder.

Eiere: Slik promoterer du sertifikatet ditt

Hvis du er eier eller forretningsrepresentant, gratulerer hvis du har mottatt et fortreffelighetsbevis! Du fortjener å være stolt, og reisende vil vite mer om prisen din.

Gå til avsnittet i widgetsenteret som heter Vis din vurdering og dine anmeldelser for å laste ned et merke som du kan vise frem på nettstedet ditt. Du kan også få tilsendt en papirversjon av sertifikatet i posten.

Gå til TripAdvisor Insights for ytterligere tips om hvordan du kan promotere utmerkelsen din!