Hva er reiseguider?

TripAdvisors reiseguider hjelper deg med å finne flotte ting å gjøre på reisemål over hele verden. Reiseguider gir deg tips, ideer, bakgrunnsinformasjon og lokale synspunkter for å hjelpe deg med å planlegge den perfekte reisen.

TripAdvisors reiseguider kan opprettes på to måter:

Bestilte guider: Disse profesjonelle, forhåndsbestilte guidene kjennetegnes av teksten "eksklusivt bestilt av TripAdvisor" i overskriften på guiden. De dekker bestemte emner og steder, og er formelt bestilt av TripAdvisor. De er underlagt flere omfattende, detaljerte krav og prosesser for redigering og gjennomgang, inkludert kvalitetssjekker, grammatisk gjennomgang og redaksjonell gjennomgang fra selskapet, for å bli publisert på TripAdvisor. Disse aktuelle guidene er innhold opprettet på bestilling, og eies av TripAdvisor. Bruk rapporteringsfunksjonen nederst på disse guidene for å varsle oss om eventuelle problemer med disse guidene.

Eksempler på bestilte guider:

Utenfor allfarvei i Venezia

Tre dager i Barcelona

Familieguide til Dublin

Brukeropprettede guider: Bidragsytere på TripAdvisor har muligheten til å skrive guider på frivillig basis. De generelle retningslinjene for dette programmet drives i samsvar med våre betingelser for bruk. I overensstemmelse med TripAdvisors retningslinjer for anmeldelse, redigerer eller fjerner ikke TripAdvisor slikt innhold med mindre det bryter med retningslinjene våre. Hvis du mener at en guide bryter med retningslinjene våre, bruk rapporteringsfunksjonen nederst i guiden for å gi oss beskjed slik at det kan undersøkes.