Hvordan bekrefter du en Grønn leders miljøvennlige praksis?

Vi arbeider hele tiden med å sikre integriteten til Grønne ledere-programmet ved å bruke tre metoder:
  1. Gjennomsiktighet: Reisende kan se en full liste over praksis ved å klikke på stedets TripAdvisor Grønn leder-merke eller -ikon. Dette sikrer at reisende kan se nøyaktig hvilke grønne praksiser de kan forvente hos en forretning.
  2. Tilbakemelding fra reisende: Vi setter stor pris på synspunkter fra reisende. Reisende blir spurt om å kommentere på den grønne praksisen til TripAdvisors Grønne ledere og Grønne partnere . De vil også kunne rapportere falsk informasjon i tilfeller der den reisendes opplevelse ikke samsvarer med det stedet hevder. Tilbakemeldingen overvåkes av TripAdvisors Ansvarlig reise-team og vil, ved behov, føre til en granskning fra en tredjepart.
  3. Grønne ledere-programmet har inngått samarbeid med en uavhengig organisasjon som er eksperter på bærekraft, The Cadmus Group, som skal utføre granskninger i Grønne ledere-programmet. I tillegg til granskninger på grunn av tilbakemeldinger fra reisende, vil det hvert år gjennomføres en rekke tilfeldige granskninger av deltakende steder.