Som gjest, hvordan kan jeg gi tilbakemelding om en forretnings grønne praksis?

Hvis du har bodd på et sted som deltar i Grønne ledere-programmet og du vil kommentere på hva de gjør riktig, bare skriv en anmeldelse! For forretninger som deltar i Grønne ledere-programmet, finnes det en spesiell del av anmeldelsen som ber deg dele tankene dine om hotellets miljøvennlige praksis. Legg inn tilbakemeldingen din i denne delen.

Hvis du vil rapportere unøyaktig grønn informasjon, klikk på forretningens Grønn leder-merke og se gjennom listen med ting de gjør for å beskytte miljøet. Hvis du finner avvik, klikk på koblingen ""Problem with this info?"" og rapporter opplevelsen din. Vi tar alle rapporter alvorlig og vil gjøre undersøkelser.