Hva er TripAdvisors Grønne ledere-program?

Grønne ledere-programmet anerkjenner hoteller og B&B som følger miljøvennlig praksis. Dette gjør det enklere for reisende å finne og bestille et grønnere opphold. Kvalifiserende steder har et merke på TripAdvisor-siden sin. Hvis du vil se en liste over en forretnings miljøvennlige praksis, klikk på Grønn leder-merket.

Vi har utviklet dette programmet med hjelp fra nasjonale og internasjonale eksperter på grønn industri, blant annet US Green Building Councils LEED Certification Program, FNs miljøprogram, USAs Environmental Protection Agencys ENERGY STAR-program og andre eksperter innen bærekraft.

Programmet er fullstendig frivillig og tilgjengelig for steder med grønn praksis som er interessert i å promotere aktivitetene sine gjennom TripAdvisor. Stedene betaler ikke for å delta i programmet.