Hjelpesenter

Hvordan redigerer eller sletter jeg lagrede elementer?

Alle steder, foruminnlegg og andre elementer blir automatisk plassert i reiser ut ifra byene eller områdene i nærheten. Hvis du vil slette et element eller flytte det til en ny reise, beveger du musepekeren over bildet og klikker Rediger.

Hvis du vil redigere eller slette en reise, velger reisen du vil endre fra rullegardinmenyen og klikker Edit trip details eller Delete trip.
Var denne artikkelen nyttig?