Hva er den beste måten å organisere mine lagrede elementer på?

Du kan gruppere lagrede hoteller, attraksjoner, restauranter, foruminnlegg og andre elementer i reiser for å holde orden på dem. Disse reisene vises på siden din med lagrede reiser.

Gi reisene navn etter reisemål, dato eller etter andre betegnelser, som "Steder å anmelde". Hvordan du bruker de lagrede reisene er helt opp til deg! Hver reise har sitt eget felt for reisemerknader, hvor du kan notere det du vil: datoer, flyvningsnummer eller navn på venner du vil besøke er bare noen få eksempler.

Det er også en My notes-del for hvert sted eller element du lagrer, for å hjelpe deg med å huske f.eks. hvilket rom du ønsker på dette B&B, eller navnet på en drink du har lyst til å bestille på denne restauranten i Paris.

Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan du lagrer hoteller, restauranter, attraksjoner og andre elementer, kan du ser instruksjonene våre.