Hva er siden Saved trips?

Siden Saved tripser ditt personlige reiseplanleggingssenter, hvor du kan organisere alle overnattingssteder, restauranter, attraksjoner, foruminnlegg og andre elementer du har lagret fra rundt omkring på nettstedet.

Grupper de lagrede elementene til reiser for å lage reiseruter, sette sammen en ønskeliste, eller lagre steder som du skal anmelde.

På siden Saved trips kan du:

• Vise alle dine lagrede elementer på et kart for enkel reiseplanlegging
  • Gruppere lagringene dine inn i reiser ved hjelp av knappen Add new trip og rullegardinmenyen Saved trips
  • Legge til merknader på alle lagrede elementer i delen My notes for å hjelpe på hukommelsen

Alle elementer du samler, blir værende i Saved trips til du velger å slette dem.

Du kan alltid finne de lagrede reisene under Din TripAdvisor, øverst på hver side.

Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan du lagrer hoteller, restauranter, attraksjoner og andre elementer, kan du ser instruksjonene våre, eller se på tipsene våre om hvordan du organiserer lagrede elementer.