Hvorfor ble ikke anmeldelsen jeg rapporterte, fjernet?

Vi stoler på at medlemmene våre – både eiere og reisende – hjelper oss med å identifisere problemer. Hvis en anmeldelse som du rapporterer, ikke er i tråd med våre bestemmelser, eller hvis vi mener at anmeldelsen er upassende, fjerner vi den. Det at man er uenig i innholdet i anmeldelsen regnes imidlertid ikke som god nok grunn til at den blir fjernet. TripAdvisor dømmer eller mekler ikke i en konflikt som har oppstått.

Vi anerkjenner at det alltid er to sider av en sak, og vi vil at medlemmene skal høre ditt synspunkt. Hvis du ikke allerede har gjort det, anbefaler vi deg å sende et svar på denne anmeldelsen. Svaret ditt vises rett under anmeldelsen, slik at reisende kan lese begge synspunkter.

For å være sikker på at svaret ditt blir publisert, bør du lese veiledningen for svar fra ledelsen før du formulerer svaret ditt.

Slik sender du et svar fra ledelsen

1. Logg på administrasjonssenteret.
  2. Klikk kategorien Anmeldelser i menyen.
  3. Velg Svar på anmeldelser.