Som eier eller leder, hvordan rapporterer jeg en anmeldelse som bryter med våre retningslinjer?

Når skal du rapportere en anmeldelse?

Hvis du mener at en anmeldelse er falsk eller på annen måte upassende, kan du rapportere den ved å følge instruksjonene nedenfor.

Vi vil fjerne anmeldelsen hvis vi fastslår at den bryter med våre retningslinjer for anmeldelser. Vær imidlertid oppmerksom på at vi ikke faktasjekker anmeldelser, derfor kan vi ikke fjerne en anmeldelse bare på grunn av uenigheter om innholdet.

Hvis du mottar en trussel om utpressing, ber vi deg lese veiledningen vår Rapportere mulig utpressing til TripAdvisor for mer informasjon om hvordan du varsler oss så raskt som mulig.

Slik rapporterer du en anmeldelse

For å rapportere en anmeldelse som du mener ikke følger retningslinjene våre, eller som du mener høres mistenkelig ut, eller som feilaktig er lagt ut på oppføringssiden din:

1. Logg på administrasjonssenteret.
  2. Klikk kategorien Anmeldelser i menyen i administrasjonssenteret.
  3. Velg Rapporter en anmeldelse.
  4. Se etter avsnittet Bekymret for en anmeldelse? og klikk Se våre retningslinjer og send inn dine kommentarer.
  5. La oss få vite grunnen til konflikten din, og velg den aktuelle anmeldelsen i skjemaet som vises.
  6. Skriv en kommentar i det angitte feltet der du oppgir alle eventuelle bevis du har.

Du må være registrert eier eller representant for å få tilgang til administrasjonssenteret. Følg instruksjonene på no.tripadvisor.com/Owners for å registrere deg.

Tips: du kan svare på en anmeldelse ved å legge ut et svar fra ledelsen under den. Finn ut mer om svar fra ledelsen.