Kan jeg be gjestene mine om å skrive anmeldelser?

Absolutt! Det er lurt å be gjestene om å skrive en anmeldelse av stedet ditt. Det viser at du bryr deg om tilbakemeldinger og å forbedre forretningen din.

Du kan bruke ressursene i administrasjonssenteret til å minne gjestene på å skrive anmeldelser. Logg inn og klikk kategorien Anmeldelser i menyen. Velg deretter Ekspressanmeldelse for å sende e-postmelding til nylige besøkende om å skrive en anmeldelse på TripAdvisor. Du må være en registrert eier for å få tilgang til administrasjonssenteret for overnattingsstedet ditt. Følg instruksjonene på no.tripadvisor.com/Owners for registrering.

Husk bare at du ikke kan tilby gjestene noen godtgjørelse for å skrive anmeldelser. Se denne veiledningen for mer informasjon. Vi anbefaler også at gjester sender inn anmeldelsene når de har kommet hjem, fra sin egen datamaskin eller mobile enhet.