Søk i hjelpesenteret

Som eier eller leder, hvordan svarer jeg på en anmeldelse på oppføringen min?

TripAdvisor Support -

Supert spørsmål! Et svar fra ledelsen på en anmeldelse er en fin måte å dele ditt synspunkt med reisende som besøker oppføringen din.

Hvis du vil skrive et svar fra ledelsen, kan du gå til administrasjonssenteret og velge Skriv et svar fra ledelsen under Hurtigkoblinger.

Her er noen forslag til hva du kan ta med:

• Takk gjesten for at vedkommende tok seg tid til å gi tilbakemelding
  • Fremhev det positive og nevn oppgraderinger eller forbedringer som kan være interessante for tilbakevendende gjester eller potensielle nye gjester
  • Svar på eventuelle spesifikke klager, og forklar hva du har gjort for å korrigere dem
  • Vær høflig og profesjonell, og sørg for at svaret oppfyller våre retningslinjer.

Hvis du vil ha mer informasjon om hvorfor og hvordan du skriver svar fra ledelsen, kan du se tipsarket og veiledningen vår.

For at svaret fra ledelsen skal legges ut, må det oppfylle våre retningslinjer. Hvis det samsvarer med retningslinjene, tar det vanligvis noen virkedager før det publiseres, og du får varsel om dette.

Ennå ikke registrert som eier? Besøk no.tripadvisor.com/Owners for å komme i gang.

Hvis overnattingsstedet er oppført på FlipKey eller Holiday Lettings, må du sende svaret ditt gjennom deres nettsted.

TripAdvisor forbeholder seg retten til å fjerne anmeldelser eller svar fra ledelsen uansett årsak. Anmeldelsene som er publisert på TripAdvisor, er individuelle og høyst subjektive synspunkter. Synspunktene som uttrykkes i anmeldelser, er TripAdvisor-medlemmenes og ikke fra TripAdvisor LLC. Vi bifaller ikke noen synspunkter som uttrykkes av anmeldere eller i svar fra ledelsen. Vi er ikke selskapsmessig tilknyttet noen steder som er oppført eller anmeldt på dette nettstedet. I henhold til våre personvernbestemmelser, utleverer TripAdvisor ingen personlig kontaktinformasjon.