Som forretningsrepresentant, hvordan kan jeg rapportere at en gjest truet meg med en dårlig anmeldelse?

Her er beste praksis for å sende inn rapporter om mulig utpressing til TripAdvisor før anmeldelsen blir sendt inn.

Instruer ansatte til å meddele eventuelle trusler om utpressing fra gjestene umiddelbart.

Send inn en rapport om mulig utpressing så raskt som mulig via administrasjonssenteret:

• Logg på administrasjonssenteret.
  • Klikk kategorien Anmeldelser i menyen i administrasjonssenteret.
  • Velg Rapporter en anmeldelse.
  • Der det står Fortell oss hva problemer er, velger du Rapporter svindel:
  • Velg Rapporter trussel om utpressing, og fullfør skjemaet med så mange detaljer som mulig.
  • Ta vare på så mye dokumentasjon som mulig tilknyttet rapporten, inkludert e-postmeldinger, telefonsvar osv.

Hvis en lavt vurdert anmeldelse samsvarer med opplysningene i rapporten din, blir kundestøtteteamet varslet. Det kan hende at du blir kontaktet for ytterligere informasjon som beviser at utpressing var involvert.

Rapporteringsfunksjonen fungerer bare for anmeldelser som ikke har blitt sendt inn ennå. Den vil også kun fungere hvis opplysningene i anmeldelsen samsvarer med informasjonen du har tatt med i utpressingsrapporten.

Hvis det allerede har blitt lagt ut en anmeldelse som du mener er tilknyttet utpressing, kan du rapportere anmeldelsen.

Husk at vi ikke kan garantere at den aktuelle anmeldelsen vil bli fjernet. Vi behandler alle rapporter om utpressing enkeltvis, og vi ser gjennom alle tilgjengelige bevis og tilleggsinformasjon før vi tar en beslutning. Mens anmeldelsen blir etterforsket, anbefaler vi at du legger ut et Svar fra ledelsen slik at andre reisende kan lese det du har å si. Les mer om utpressing i denne veiledningen