Må forretningen min være oppført på TripAdvisor for at noen kan skrive en anmeldelse av den?

Forretningen din må være oppført på TripAdvisor for at reisende kan skrive en anmeldelse av den. Men det er enkelt for deg (eller en reisende) å be om en ny oppføring. Hvis du oppfyller våre kriterier, og den som kommer med anmodningen gir oss nok informasjon til av vi kan plassere deg på riktig sted, legger vi til stedet ditt.

Les om hvordan du kan be om en ny oppføring.