Hvordan kan jeg registrere og bekrefte identiteten min som forretningsrepresentant?

For tilgang til TripAdvisors administrasjonssenter og alle gratis markedsføringsverktøy som følger med, må alle stedsrepresentanter fullføre en prosess for å registrere og bekrefte sin identitet og forretningstilknytning. Dette hjelper oss i arbeidet med å gi en viss grad av sikkerhet for fellesskapet og stedskontoen din.

Du kan raskt bekrefte via telefon eller e-post ved å besøke  www.no.tripadvisor.com/owners .

Når du er ferdig, kan du:

• oppdatere stedets hovedinformasjon og fasiliteter
  • laste opp og redigere bilder og videoer
  • svare på anmeldelser
  • få flere anmeldelser
  • og mye mer!

Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan du registrerer deg på administrasjonssenteret og bekrefter identiteten din, kan du se denne veiledningen.