Jeg har nettopp kjøpt et hotell/restaurant/attraksjon allerede oppført på TripAdvisor: Kan jeg begynne med blanke ark?

Gratulerer med kjøpet! Og ja, du kan begynne med blanke ark for stedet ditt på TripAdvisor.  For å behandle en endring i eierskap for oppføringen, og for å fjerne bilder og anmeldelser skrevet under det foregående eierskapet, trenger vi offisielt bevis på at eierskapet er blitt overført.  Vær oppmerksom på at det å fjerne anmeldelser og bilder kan påvirke rangeringen din.

Slik gjør du det:

1. Logg på  TripAdvisor-kontoen din registrer og bekreft deg som ny forretningsrepresentant.
  2. Besøk siden for eierstøtte. Husk å oppdatere menyene for Stedet ditt og Hva vil du gjøre ved å velge Rapporter eierskifte
  3. Fyll ut obligatorisk informasjon og gi oss koblingene eller lisensen vi trenger for å bekrefte eierskiftet.

Når vi har bekreftet informasjonen, foretar vi de nødvendige endringene i oppføringen til stedet. Vær oppmerksom på at bare den nye ledelsen kan innlede denne forespørselen.