Hvordan inkluderer jeg kontaktinformasjon for forretningen min på TripAdvisor-siden?

For overnattingssteder

Å legge til telefonnummeret, e-postadressen og direktekoblingen til ditt overnattingssteds nettsted, er en flott måte å plassere millioner av potensielle gjester ett klikk eller én telefonsamtale unna en direktebestilling hos deg.

Alt du trenger å gjøre for aktivere denne fantastiske funksjonen, er å abonnere på Forretningsfordel. For et årlig beløp kan du legge til kontaktdetaljer, spesialtilbud og kunngjøringer og mer på oppføringssiden din.

Lær mer på https://no.tripadvisor.com/BusinessAdvantage#/overview?_k=u8vnr3.

For restauranter og attraksjoner

Det er enkelt og gratis  å be om tillegg eller oppdateringer til kontaktinformasjonen for forretningen din.