Hvordan kan jeg legge til eller fjerne bestillingskoblinger fra attraksjonsoppføringen min?

For å hjelpe fellesskapet vårt, som består av millioner av reisende, med å planlegge og bestille reiser, gjør vi dem nå i stand til å bestille turer, aktiviteter og billetter til attraksjoner direkte på TripAdvisor. Denne bestillingsfunksjonen er levert av Viator, et TripAdvisor-selskap. Relevante TripAdvisor-oppføringer pares med Viator-produkter for å hjelpe reisende med å sammenligne, planlegge og bestille, og så velge de opplevelsene som er perfekte for dem, på enkelt vis. Produkter som vises er basert på en egenutviklet algoritme som tar hensyn til en rekke faktorer, deriblant produkttype, anmeldelser fra reisende og priser.

Å ha bestillingskoblinger på TripAdvisor-oppføringer hjelper oss med å forbedre reiseplanleggingen og bestillingsopplevelsen for brukerne. Selv om viikke godtar forespørsler om å fjerne koblinger, kan du legge til ekstra inventar via Viators ekstranet-portal. Hvis du ennå ikke er en Viator-leverandør, kan du besøke  www.viator.com/marketplace for å registrere deg eller finne ut mer.