Hva er funksjonen De beste kommentarene fra anmeldelsene dine i øyeblikksbilderapporten min?

Denne funksjonen fremhever et sammendrag av ord eller fraser som reisende har brukt flest ganger i anmeldelser av stedet ditt. Sammendraget hjelper deg til raskt å kunne se emnene gjestene skriver om.

Hvis stedet har fått 25 anmeldelser i løpet av de siste 36 månedene, vises sammendragsfunksjonen. Ordene eller utsagnene som vises i feltet De beste kommentarene fra anmeldelsene dine, har blitt nevnt minst tre ganger av anmelderne, og de er oppført fra flest antall ganger nevnt til færrest antall ganger.

Hvis du vil vite mer om Øyeblikksbilde og Hotellinstrumenttavle, kan du se denne veiledningen.