Hvordan rapporterer jeg en omfattende renovering av forretningen min?

Slik rapporterer du en omfattende renovering

Gratulerer – vi vedder på at gjestene vil like den nye stilen!  Og ja, hvis stedets renovering oppfyller våre kriterier og bidrar til å vesentlig endre den reisendes opplevelse, vil vi slette de gamle anmeldelsene og bildene som ble tatt før oppussingen.  Dette kan påvirke rangeringen din.

Dette trenger du for å bevise at en omfattende renovering har blitt gjennomført

For å være kvalifisert som en omfattende renovering, må du kunne vise til endringer fra topp til tå, f.eks.: en komplett overhaling av lobbyen eller plass til dobbelt så mange personer i enheten. Kosmetiske endringer, som nytt teppe, maling eller nytt skilt, gjelder ikke. Som bevis på at renovering er fullført, vil du bli bedt om å sende inn ett av følgende dokumenter:

• For å kvalifisere som en omfattende renovering må alle strukturelle endringer være tydelige. Lever minst ett av de følgende formene for dokumentasjon som bevis på renoveringen:

• Elektronisk pressemelding med publikasjonens brevhode som dokumenterer renoveringen.
    • Brev fra byens offentlige tjenestemenn eller turistråd som bekrefter omfanget av renoveringen og lukkingens varighet.
    • Byggetillatelse fra lokal by/regjering som bekrefter renoveringsprosjektet.

*MERK: Vi fjerner alle anmeldelser og bilder lagt ut før datoen for fullført renovering, etter at forespørselen er godkjent.

Se instruksjonene for hvordan du rapporterer en omfattende renovering, nedenfor:

1. Logg på TripAdvisor-kontoen din og registrer og bekreft at du er den nye forretningsrepresentanten.
  2. Gå til administrasjonssenteret, og klikk på «Få hjelp på nettet» på høyre side under delen «Kontakt TripAdvisor».
  3. Under «Fortell oss hva problemet er» velger du «Oppdater forretningsinformasjon».
  4. Under «Hva ønsker du å gjøre?» velger du «Forespør omfattende renovering».
  5. Du blir deretter ført til en del hvor du kan sende inn PDF-filen og før- og etter-bildene i JPEG-format.
  6. Legg til de nødvendige dokumentene og fullfør forespørselen din via knappen «Send inn».