Hvordan rapporterer jeg en omfattende renovering av forretningen min?

Slik rapporterer du en omfattende renovering

Gratulerer! Vi vedder på at gjestene vil like den nye stilen.  Og ja, hvis renoveringen av stedet oppfyller kriteriene våre og bidrar til å endre den reisendes opplevelse i vesentlig grad, vil vi slette de gamle anmeldelsene og bildene som ble tatt før renoveringen.  Dette kan påvirke rangeringen din.

Dette trenger du for å bevise at en omfattende renovering har blitt gjennomført

For å være kvalifisert som en omfattende renovering, må du kunne vise til endringer fra topp til tå, f.eks.: en komplett overhaling av lobbyen eller plass til dobbelt så mange personer i enheten. Kosmetiske endringer, som nytt teppe, maling eller nytt skilt, gjelder ikke. Som bevis på at renovering er fullført, vil du bli bedt om å sende inn ett av følgende dokumenter:

• For å kvalifisere som omfattende renovering, må alle strukturelle endringer være tydelige. Lever minst én av de følgende formene for dokumentasjon som bevis på renoveringen:

• Elektronisk pressemelding med publikasjonens brevhode som dokumenterer renoveringen
    • Brev fra byens offentlige tjenestemenn eller turistråd som bekrefter omfanget av renoveringen og lukkingens varighet
    • Byggetillatelse fra lokal by/myndighet som bekrefter renoveringsprosjektet

*MERK: Vi fjerner alle anmeldelser og bilder lagt ut før datoen for fullført renovering, etter at forespørselen er godkjent

Nedenfor finner du instruksjoner for hvordan du rapporterer en omfattende renovering:

1. Logg på TripAdvisor-kontoen din og registrer og bekreft at du er den nye forretningsrepresentanten.
  2. Gå til Administrasjonssenteret, hold pekeren over Hjelp og innstillinger øverst på siden, og klikk på Kontakt TripAdvisor.
  3. Velg Oppdater forretningsinformasjon ved siden av Fortell oss hva problemet er
  4. Velg «Rapporter omfattende renovering» ved siden av «Hva vil du gjøre?»
  5. Legg til de nødvendige dokumentene, og fullfør forespørselen din via knappen Send inn.