Hvordan rapporterer jeg en omfattende renovering av forretningen min?

Slik rapporterer du en omfattende renovering

Gratulerer – vi vedder på at gjestene vil like den nye stilen!  Og ja, hvis stedets renovering oppfyller våre kriterier og bidrar til å vesentlig endre den reisendes opplevelse, vil vi slette de gamle anmeldelsene og bildene som ble tatt før oppussingen.  Dette kan påvirke rangeringen din.

Dette trenger du for å bevise at en omfattende renovering er blitt gjennomført

For å være kvalifisert som en omfattende renovering, må du kunne vise til endringer fra topp til tå, f.eks.: en komplett overhaling av lobbyen eller plass til dobbelt så mange personer i enheten. Kosmetiske endringer, som nytt teppe, maling eller nytt skilt, gjelder ikke. Som bevis på at renovering er fullført, vil du bli bedt om å sende inn ett av følgende dokumenter:

• Elektronisk pressemelding med publikasjonens brevhode som dokumenterer renoveringen.
  • Notarialbekreftet brev fra offentlig tjenestemann eller turistkontoret i byen, som bekrefter omfanget av renoveringen og stengningens varighet.

Slik rapporterer du en omfattende renovering:

1. Logg på  TripAdvisor-kontoen din registrer og bekreft deg som ny forretningsrepresentant.
  2. Besøk siden for eierstøtte. Husk å oppdatere menyene for Stedet ditt og Hva vil du gjøre ved å velge Rapporter omfattende renovasjonsarbeid
  3. Fyll ut obligatorisk informasjon og gi oss koblingene eller lisensen vi trenger for å bekrefte endringene.