Hva kan jeg gjøre hvis forretningen min er midlertidig stengt eller ikke tar imot bestillinger?

Våre retningslinjer for oppføring krever at restauranter, attraksjoner og overnattingssteder har åpent minst tolv sammenhengende uker hvert år.

Hvis forretningen din er midlertidig stengt, og har planer om å åpne igjen, kan du bruke Administrasjonssenteret til å oppdatere beskrivelsen av oppføringen din. Du kan inkludere informasjon som:

• midlertidig stengt for sesongen
  • midlertidig stengt på grunn av renovering
  • midlertidig stengt på grunn av naturkatastrofe, brann osv.

Når forretningen din åpner på nytt, kan du oppdatere beskrivelsen til oppføringen din igjen ved å fjerne foreldet informasjon. For å komme i gang:

1. Logg på administrasjonssenteret
  2. Klikk på delen Administrer oppføring
  3. Velg fanen Støtte for oppføring på menyen til venstre, og klikk på knappen Rapporter stenging. Du må gjerne gi redaktørene våre ytterligere informasjon i fritekstområdet.