Hva kan jeg gjøre hvis forretningen min er midlertidig stengt eller ikke tar imot bestillinger?

Våre retningslinjer for oppføring krever at restauranter, attraksjoner og overnattingssteder har åpent minst tolv sammenhengende uker hvert år.

En forretning kan stenge midlertidig av ulike årsaker. Forretningsrepresentanter rådes til å oppdatere oppføringsbeskrivelsen sin i tilfeller der forretningen er stengt for sesongen eller gjennomgår omfattende renovering, og ikke har noen bestemt gjenåpningsdato.

For å oppdatere forretningsbeskrivelsen:

• Logg på administrasjonssenteret ditt.
  • Velg «Administrer oppføring» fra den øverste menyen.
  • Klikk på «Navn og beskrivelse».
  • Oppdater beskrivelsen på engelsk og eventuelle andre språk du ønsker å legge til.
  • Klikk på «Send inn».

Hvis stengingen er på grunn av en naturkatastrofe, terrorisme eller omfattende renovering med en bestemt gjenåpningsdato, kan eiere be om å få plassert en merknad på oppføringen om midlertidig stenging. Klikk HER for å kontakte oss.