Hvordan legger jeg til et bilde eller en video på oppføringen til stedet mitt?

Det er en super idé å legge til bilder eller videoer – undersøkelser viser at de gir oppføringen økt engasjement hos reisende. Legg til bilder eller videoer i oppføringen via administrasjonssenteret. Hvis du ennå ikke har registrert deg for administrasjonssenteret, går du til no.tripadvisor.com/Owners for å komme i gang.

Når du er logget inn, velger du forretningen din øverst i høyre hjørne av skjermen. Klikk kategorien Profil, og velg deretter Legg til nye bilder og følg instruksjonene for å laste opp materialet ditt. Du kan også vende tilbake til denne siden for å administrere bildene eller videoene senere. Ønsker du mer detaljerte instruksjoner? Se denne veiledningen for mer informasjon om å laste opp bilder, og denne for instruksjoner om hvordan du lager reklamevideoer.