Hvordan legger jeg til et bilde i stedets oppføring?

Det er en super idé å legge til bilder – undersøkelser viser at de gir oppføringssiden økt engasjement hos reisende. Legg til bilder i oppføringen via administrasjonssenteret. Hvis du ennå ikke har registrert deg for administrasjonssenteret, går du til no.tripadvisor.com/Owners for å komme i gang.

Når du er logget på, kan du se etter forretningen din øverst i høyre hjørne av skjermen, og velge den fra rullegardinmenyen. Hold musepekeren over Profil-fanen, og velg Legg til nye bilder for å laste opp materialet ditt. Du kan også vende tilbake til denne siden for å administrere bildene dine senere.