Hvordan legger jeg til et bilde i stedets oppføring?

Det er en super idé å legge til bilder – undersøkelser viser at de gir økt engasjement for oppføringssiden hos reisende. Legg til bilder i oppføringen via administrasjonssenteret. Hvis du ennå ikke har registrert deg for administrasjonssenteret, går du til no.tripadvisor.com/Owners for å komme i gang.

Når du er logget på, kan du se etter forretningen din øverst i høyre hjørne av skjermen og velge den fra rullegardinmenyen. Hold musepekeren over «Administrer oppføring»-fanen og velg «Bilder» for å laste opp bildene dine. Du kan også komme tilbake til denne siden for å administrere bildene dine senere.