Hvordan endrer jeg overnattingskategori?

Overnattingsstedet ditt er oppført etter kategori, basert på fasiliteter og bekvemmeligheter, som våre redaktører har fått bekreftet.

Før du ber om endring av kategori, ber vi deg lese våre retningslinjer for overnattingskategorier. Hvis stedets kategori trenger å oppdateres, kan du følge instruksjonene nedenfor:

1. Logg på administrasjonssenteret og klikk Administrer TripAdvisor-siden din.
  2. Under Administrasjonsoppgaver for virksomheten klikker du Endre overnattingstype.
  3. På neste side fyller du ut det enkle skjemaet og gir oss koblingene eller lisensen vi trenger for å få bekreftet kategoriendringen.

Våre redaktører vil bekrefte stedets endringer så raskt vi kan.