Hvordan kan jeg få stedet mitt til å vises i søkeresultater på TripAdvisor?

Det er to ulike søkemåter på TripAdvisor: Det vanlige søkefeltet og Planlegg den perfekte reisen.

Søkemulighet 1: Det vanlige søkefeltet

Det vanlige søkefeltet ligger øverst på TripAdvisors startside, og til siden på de fleste sidene på hele nettstedet. Hvis stedet ditt ikke vises når du foretar et vanlig søk, betyr det at vi ikke har en oppføring for det på TripAdvisor. Den gode nyheten? Det er enkelt å legge til stedets oppføring!

Les veiledningen Registrer forretningen din på TripAdvisor for en gjennomgang av det du trenger å vite trinn-for-trinn, deretter registrerer du forretningen din på TripAdvisor. Vips, så kan du starte å få inn anmeldelser, imponere reisende og mye mer.

Søkemulighet 2: Planlegg den perfekte reisen

En annen metode for å søke på TripAdvisor, er å bruke feltet Planlegg den perfekte reisen øverst på startsiden vår. Det er bare overnattingssteder som godtar nettbestilling gjennom et partnernettsted, som Expedia eller Hotels.com, som vises når du søker i dette feltet.

Vil du at overnattingsstedet skal vises i denne typen søk? Kontakt et av disse partnernettstedene direkte for å opprette en konto.