Hvordan fjerner jeg, som eier, forretningsoppføringen min fra TripAdvisor?

Vi forstår at noen forretninger kanskje ønsker å fjerne oppføringen sin av forskjellige årsaker. Det er imidlertid vårt mål å være en omfattende kilde til reiseinformasjon for brukerne våre. Vi fjerner kun oppføringer i spesielle tilfeller.

Hva er TripAdvisors retningslinjer for lukkede steder?

Se: Oppføringer som har stengt eller flyttet

Hvis forretningen din har avviklet driften for godt, følger du disse trinnene:

1. Logg på administrasjonssenteret og hold musepekeren over «Administrer oppføring»-fanen i den øvre navigasjonslinjen.
  2. Velg «Støtte for oppføring» fra menyen.
  3. Klikk på knappen «Rapporter stenging»
  4. Oppgi datoen for stengingen og nødvendige kommentarer. Bekreft stengingen.

Hvis forretningen din IKKE har avviklet driften for godt, er oppføringen en fantastisk mulighet for stedet ditt.

Med bare litt innsats, kan TripAdvisor-oppføringen bli et virkningsfullt markedsføringsverktøy. Følg disse tipsene som andre forretninger har brukt for å trekke flere gjester og få flere anmeldelser:

• Bruk konstruktive tilbakemeldinger i anmeldelser til å gjøre forbedringer, og få flere fornøyde kunder
  • Be gjestene om å skrive en anmeldelse
  • Svar på anmeldelser ved å bruke Svar fra ledelsen-funksjonen vår
  • Last opp bilder og videoer – de hjelper deg med å skille deg ut!
  • Finn ut hva konkurrentene gjør for å gjøre gjester fornøyde