Hvordan kan jeg oppdatere informasjonen om stedet mitt?

Som eier eller representant kan du be om oppdateringer av forretningsinformasjonen i administrasjonssenteret. Les mer om fordelene ved å gjøre dette. Hvis du vil be om oppdateringer:

1. Først må du gjøre krav på oppføringen din. Hvis du ikke har gjort dette allerede, kan du komme i gang ved å gå til https://no.tripadvisor.com/Owners.
  2. Fra hovedmenyen klikker du Din forretning. Dette vil føre deg til administrasjonssenteret.
  3. Klikk Administrer TripAdvisor-siden din
  4. Herifra kan du be om endringer som:
      • Oppdateringer av stedets hovedinformasjon og fasiliteter
      • Endringer i eierskap eller større renoveringer
      • Laste opp og redigere bilder og videoer, og mye mer!

Merk: Alle forespørsler blir undersøkt grundig for å sikre at de gagner reisende og overholder retningslinjene våre.