Hvordan bruker jeg Spesialtilbud som forretningsrepresentant?

Abonnenter på overnattingssteder har mulighet til å opprette spesialtilbud. Disse eksklusive tilbudene kan hjelpe forretninger med å skille seg ut fra konkurrentene, og vises på stedets oppføringsside og i søkeresultatene for stedet.

Hvis du vil lære mer om å opprette spesialtilbud, kan du sjekke ut denne guiden. Hvis du er interessert i å kjøpe et abonnement på Forretningsfordel, kan du besøke https://no.tripadvisor.com/BusinessAdvantage#/overview?_k=wmpajt for å lære mer.