Hvilke typer steder oppfører TripAdvisor?

TripAdvisor fører opp permanente steder som er av interesse for reisende. Så lenge vi kan bekrefte at en forretning eller et interessant sted følger retningslinjene våre, kan vi legge det til på nettstedet vårt.

Hvis du vil se våre retningslinjer for oppføring, velger du typen sted du er interessert i:

Merk: Vi har for tiden IKKE oppføringer av reisebyråer, nettbaserte reisebyråer eller cruise.

Ser du etter et cruise? Prøv Cruise Critic, vårt partnernettsted.