Hva er en oppføring?

En oppføring er siden til et sted eller en forretning på TripAdvisor. Oppføringen inneholder stedets popularitetsrangering, vurderinger fra reisende, anmeldelser og bilder. Siden kan også ha innhold levert av forretningen selv, f.eks. bilder fra ledelsen og svar fra ledelsen på anmeldelser fra reisende.

Alle kan be om en ny oppføring for et overnattingssted, flyselskap, attraksjon eller restaurant – helt gratis!

Er du en eier/leder som prøver å gjøre krav på oppføringen for din forretning på TripAdvisor? Finn ut hvordan her.