Våre retningslinjer for anmeldelser fra reisende

Vi setter pris på bidragene dine og oppfordrer deg til å samhandle med andre reisende! Vi ønsker også å sørge for at TripAdvisor er en trygg og pålitelig kilde til reiseråd og -informasjon. For å hjelpe oss med å nå denne målsetningen ber vi om at du følger TripAdvisors retningslinjer for innhold og følgende regler for anmeldelser:

Ikke-kommersiell

Vi tillater ikke anmeldelser som inneholder koblinger eller innhold som er inkludert kun for markedsføringsformål.

Relevant

Sørg for anmeldelsene dine er relevante og nyttige for reisende. Husk at andre leser anmeldelsen din for å forstå hvordan forretningen kan oppleves. Derfor må du ikke inkludere personlige synspunkter om politikk, etikk, religion eller større sosiale problemer.   Hvis du har spørsmål eller kommentarer til TripAdvisor om retningslinjene våre for moderering, kan du kontakte oss via hjelpesenteret. Spørsmål direkte til eieren av stedet eller andre reisende, blir fjernet. Hvis du har spørsmål eller kommentarer til TripAdvisor-brukere, kan du legge dem ut på forumene våre. I tillegg har hvert sted en spørsmål og svar-funksjon på oppføringen sin – legg inn spørsmål til stedseiere der!

Upartisk

Anmeldelsene er mest nyttige når de gir upartiske reiseråd. Vi tillater ikke at enkeltpersoner eller enheter som eier eller er tilknyttet et sted, legger ut anmeldelser av sin egen forretning eller konkurrerende etablissementer. Anmeldelser som er sendt inn som et forsøk på å svarteliste en oppføring, blir ikke publisert. Hvis du mistenker en anmeldelse for å være falsk eller for ikke å oppfylle TripAdvisors retningslinjer for publisering, kan du bruke funksjonen «Rapporter problem med anmeldelse» som du finner nederst på hver anmeldelse.

Direkte

Fellesskapet vårt vil gjerne høre om opplevelsen din. Dette innebærer ingen annenhåndsinformasjon, rykter eller sitater fra andre kilder. Send kun inn anmeldelser basert på faktiske opplevelser du har hatt, og pass på å ha med nok detaljer i anmeldelsen til at andre reisende finner reiserådene dine nyttige.

Lett å lese

Vi har en obligatorisk tegngrense for anmeldelser – bruk plassen til å gi opplysninger om reisen, og unngå bruk av ekstra tegn eller mellomrom.

Oppført av TripAdvisor

Innsendinger må gjelde det aktuelle stedet de er sendt inn for, så pass på at du sender inn innholdet ditt til den riktige oppføringen på TripAdvisor. Hvis du legger ut innhold om en bestemt forretning på nettstedet vårt, må det være for et overnattingssted, en restaurant, en attraksjon eller et flyselskap som oppfyller retningslinjene for oppføring. For ferieutleier samarbeider vi med FlipKey, Holiday Lettings, Niumba, Home Away, HouseTrip og Vacation Home Rentals. Cruiseoppføringer finnes på partnernettstedet vårt http://www.CruiseCritic.com.

Anmeldelser av ferieutleiested

I tillegg bør en anmeldelse av ferieutleiested være:

Nylig

For å holde innholdet nytt og oppdatert for leserne våre ber vi om at du holder deg til å skrive om opplevelser som inntraff i det gjeldende kalenderåret eller for maks to kalenderår siden.

Basert på korte opphold

Du må gjerne dele synspunktene dine om alle opphold på 90 dager eller mindre.

Relevant for reisende

Husk at anmeldelsene våre er ment å hjelpe reisende med ferieplanene – så husk å holde deg til å skrive om ferieutleier. Dette innebærer ingen anmeldelser av bedriftsinnkvartering- eller overgangsinnkvartering eller foreløpig eller midlertidig innkvartering.

Skrevet etter innsjekking

Vi ber deg kun skrive om opplevelsene dine etter at du sjekket inn på ferieutleiestedet. For å sikre autentiske anmeldelser godtar vi for øyeblikket ikke innsendinger som kommer i løpet av bestillingsprosessen eller før ankomst på stedet.

Verifiserbar via navn på leiekontrakten

For å sikre autentiske anmeldelser blir du bedt om å oppgi navnet på personen i gruppen som signerte leieavtalen. (Dette obligatoriske feltet vises øverst i skjemaet Skriv en anmeldelse). NB: Vi deler ikke dette navnet offentlig på nettstedet vårt.

Kan dokumenteres av utleieren

Hvis eieren av et ferieutleiested ikke kan bekrefte at anmelderen har vært gjest, sender vi gjesten en forespørsel om dokumentasjon. Dette er bare for å sikre at riktig eier og sted blir knyttet til anmeldelsen din.

Oppført av TripAdvisor

Ferieutleieoppføringer leveres av våre partnernettsteder: FlipKey, Holiday Lettings, Niumba, Home Away, HouseTrip og Vacation Home Rentals. Når utleiere fjerner oppføringen sin fra en av disse tjenestene, blir oppføringen deres på TripAdvisor også fjernet. Vi kan dessverre ikke publisere anmeldelser for ferieutleiesteder som ikke lenger er oppført på TripAdvisor.