Søk i hjelpesenteret

Når vil anmeldelsen min bli publisert?

TripAdvisor Support -

Det tar vanligvis fra 24 til 48 timer før en anmeldelse blir synlig på nettstedet vårt. Det kan ta opptil flere dager hvis våre redaktører må se nærmere på anmeldelsen. Det kan skje hvis du legger ved mange bilder i anmeldelsen, eller hvis du tøyer eller bryter våre retningslinjer for anmeldelser.

Når du har sendt inn anmeldelsen din, kan du se tittelen på anmeldelsen på siden for anmeldelser i profilen din, og den vil være markert som ventende. Når anmeldelsen blir publisert sender vi deg en e-post.

Dersom vi ikke kan publisere anmeldelsen, vil vi varsle deg om årsaken til dette. Vær oppmerksom på at i noen tilfeller vil vi også sende en e-post som ber deg om å bekrefte din anmeldelse før vi publiserer den, og du må klikke på koblingen i e-posten for å fullføre denne prosessen.

Merk: Anmeldelser av ferieutleier gjennomgår ytterligere verifikasjon, og tar derfor lenger tid før de blir publisert.