Hvorfor er ikke anmeldelsen min publisert ennå?

De fleste anmeldelser blir publisert i løpet av 24–48 timer. Hvis en anmeldelse blir markert for nærmere gjennomgang, kan det ta flere uker å behandle den, spesielt i høysesongene. Vi driver en gratis service for reisende, og vi gjør vårt beste for å arbeide raskt og opprettholde kvaliteten. Vi baserer avgjørelsene våre på det medlemmene synes er nyttig og relevant.

For noen anmeldelser kan det ta lengre tid før de vises, fordi de har innhold som ikke stemmer med våre retningslinjer for publisering. For eksempel:

• Personangrep eller språk som ikke er familievennlig
  • Kommentarer om andre anmeldelser eller anmeldere
  • Anmeldelser som er sendt inn for feil sted eller flyselskap

Dersom vi ikke kan publisere anmeldelsen din, vil vi varsle deg om årsaken til dette via e-post. Hvis det skulle skje, kan du velge å sende inn en ny versjon av anmeldelsen som overholder våre retningslinjer for publisering.