Hva kan jeg gjøre hvis jeg sendte inn en anmeldelse for feil sted eller flyselskap?

Ikke bekymre deg – hvis du har sendt inn en anmeldelse for feil overnattingssted, flyselskap, restaurant eller attraksjon, kan vi enkelt ordne det!

Slik kan du kontakte oss hvis en anmeldelse er havnet på feil sted:

1. Gå til siden Støtte for brukeranmeldelse.
  2. Under rullegardinmenyen Hvilken handling vil du utføre?, velger du Anmeldelse på feil sted.
  3. Så kan du velge en av dine anmeldelser i rullegardinmenyen Hvilken anmeldelse?. Når du har funnet anmeldelsen, klikker du den grønne Endre sted-knappen som vises nedenfor den valgte anmeldelsen.
  4. Til slutt søker du etter overnattingsstedet, flyselskapet, restauranten eller attraksjonen som du ville anmelde, velger den og klikker Send inn-knappen.

Så snart våre redaktører har mottatt forespørselen din, endrer vi gjerne denne anmeldelsen for deg. Anmeldelsen vil vises på stedet du valgte innen en dag eller to.