Hva utgjør en førstehåndsanmeldelse fra reisende?

Vi godtar anmeldelser som beskriver egne erfaringer med fasilitetene og tjenestene på et sted. Generelle diskusjoner som ikke beskriver en faktisk opplevelse, blir ikke publisert. I tillegg:

• Annenhåndsinformasjon eller omtale (ubekreftet informasjon, rykter eller sitat fra andre kilder eller rapporterte synspunkter/erfaringer fra andre) godtas ikke.
  • Ingen anmeldelser skrevet av eiere, ledelsen eller annet representativt sted eller kjede som stedet tilhører. Dette omfatter også tidligere ansatte, frivillige eller andre som er knyttet til eller er i familie med ansatte på stedet eller i kjeden av steder.
  • Ingen anmeldelser som er skrevet av leverandører som er ansatt av stedet eller kjeden.
    Personer som er tilknyttet et sted, kan ikke anmelde andre steder av samme type (overnattingssted, restaurant eller attraksjon) i samme by eller tettsted, eller mindre enn 16 kilometer fra stedet.
  • Enkeltpersoner som er tilknyttet et sted eller en kjede av steder (f.eks. ansatt) kan ikke skrive anmeldelse av konkurrenter.
  • Ingen vurderinger eller kommentarer om aspekter ved en forretning eller et flyselskap som du selv ikke har opplevd. Eksempel:
    • Du kan skrive en anmeldelse om en opplevelse med resepsjonen på et hotell hvis du valgte ikke å overnatte, men du kan ikke vurdere søvnkvaliteten.
    • Vi kan dessverre ikke godta anmeldelser av ferieutleieopplevelser som skjedde under bestillingsprosessen eller før ankomst på stedet.