Hva er en anmeldelse?

En anmeldelse er en skriftlig beskrivelse av reiseopplevelsen din, som du legger inn på vårt nettsted for å dele med andre reisende. De kan skrive anmeldelser om alle overnattingssteder, flyselskaper, restauranter eller attraksjoner som er oppført på TripAdvisor. Noen få punkter å huske på:

• Vi oppfordrer deg til å være åpen og ærlig om dine erfaringer, så lenge du overholder våre retningslinjer for anmeldelser.
  • Anmeldelser blir ikke publisert umiddelbart. De blir godkjent i løpet av 24–48 timer etter at du legger dem inn, dersom de oppfyller våre retningslinjer. Denne prosessen kan ta lengre tid hvis anmeldelsen blir markert for nærmere gjennomgang.
  • Det er gratis å skrive en anmeldelse – og du får heller ikke betalt.
  • Anmeldelser har ingen utløpstid, og de blir vanligvis stående hos oss for all fremtid. Det kan hende at en anmeldelse blir fjernet etter anmodning av forfatteren, og en sjelden gang fordi den bryter med våre retningslinjer. Du kan også rapportere en upassende anmeldelse.