Hvordan skriver jeg en anmeldelse?

Når du skal skrive en anmeldelse:

1. Klikk Skriv en anmeldelse-knappen på den grønne navigeringslinjen.
  2. Finn overnattingsstedet, stedet eller flyselskapet du vil anmelde:
    • Du kan først begrense søket til hoteller, ferieutleier, flyselskaper, restauranter eller attraksjoner.
    • Søk etter og velg det stedet du ønsker å anmelde. Bruk formatet "[Place name] [Location]" for best resultater.
    • Merk: Hvis du ikke finner det stedet du leter etter, kan det hende vi ikke har ført det opp ennå. Finn koblingen for å be om en ny oppføring, og følg instruksjonene.
  3. Fyll ut skjemaet Skriv en anmeldelse. Pass på at du får med vurdering, tittel, anmeldelse, type tur, dato for reisen, og eventuell annen informasjon du gjerne vil ha med, for eksempel et bilde eller opplevelse av fasiliteter.
  4. Bekreft at anmeldelsen din er basert på en reell reiseopplevelse ved å merke av i avkryssingsboksen, og trykk på knappen Send inn anmeldelsen din!

Når du har sendt inn anmeldelsen, kan du se tittelen på anmeldelsen på siden for anmeldelser i profilen din. Der vil den være markert som ventende. Anmeldelsen din vil bli behandlet i løpet av et par virkedager. Hvis det tar lang tid før den blir publisert, se våre grunner for hvorfor noen anmeldelser tar lengre tid å publisere.