Hva utgjør irrelevant innhold?

Ikke legg ut innhold som er irrelevant for planlegging og undersøkelser av reiser.

• Anmeldelser for reiser eller opplevelser med kundeservice må sendes inn innen et år etter opplevelsen. Anmeldelser for ferieutleier aksepteres for det gjeldende kalenderåret og for de to foregående kalenderårene.
  • Ikke fornærmende språkbruk som er irrelevant for kundeservice (som sårende fysiske beskrivelser eller utskjelling). Ikke forsøk en svertekampanje ved å ty til ekstreme virkemidler for å skade omdømmet til en merkevare eller enkeltperson, eller oppfordre fellesskapet til å gjøre det samme.
  • Ingen personlige, politiske, etiske eller religiøse synspunkter, debatter eller kommentarer i anmeldelser.
  • Ingen nedsettende kommentarer om andre anmeldelser, anmeldere eller svar fra ledelsen.
  • Ingen spørsmål rettet mot TripAdvisor-brukere (inkludert stedsrepresentanter). Prøv forumene våre for hjelp med reiserelaterte spørsmål.
  • Ingen kommentarer som er rettet mot TripAdvisor-staben eller om TripAdvisors retningslinjer. Spørsmål til TripAdvisor-ansatte skal sendes via Hjelpesenteret, og publiseres ikke som anmeldelser.

Videre krav for bilder fra reisende:

• Ingen bilder eller materiell som ikke har relevans for overnattingsstedet, attraksjonen, restauranten, området eller generelle reiseerfaringer
  • Ingen duplikatbilder.
  • Ingen irrelevante eller lite hjelpsomme bildetekster.