Hvor ofte kan jeg skrive en anmeldelse?

Du kan skrive én anmeldelse om et gitt overnattingssted, restaurant eller attraksjon per besøk. Medlemmer kan sende inn etterfølgende anmeldelser for ytterligere besøk på følgende måte:

• Overnattingssteder og attraksjoner: Anmeldelser for etterfølgende besøk kan sendes inn tre måneder etter publiseringen av den forrige anmeldelsen.
  • Restauranter: Anmeldelser for etterfølgende besøk kan sendes inn én måned etter publiseringen av den forrige anmeldelsen.
  • Du kan bare sende inn en oppdatert anmeldelse én gang for samme opplevelse.

Du kan skrive et ubegrenset antall anmeldelser for hvilket som helst flyselskap. Anmeldelsen av et flyselskap kan omfatte én enkelt etappe av en flyvning (f.eks. London til New York), eller anmeldelsen kan dekke hele tur-retur-reisen med et flyselskap (f.eks. London til New York til London) hvis den betjenes av det samme flyselskapet. Hvis du har hatt flere mellomlandinger, kan anmeldelsen også omfatte disse etappene hvis de er med samme flyselskap.