Hvis jeg skriver en anmeldelse av en forretning, kan forretningen kontakte meg om den?

Det strider mot vår personvernbestemmelse å dele en anmelders e-postadresse med en eier, daglig leder eller noen andre. Anmeldere er anonyme med mindre de selv velger å legge ut e-postadressen eller kontaktinformasjonen sin i et bidrag, som en anmeldelse eller foruminnlegg.

Hvis du bruker et beskrivende brukernavn (som NYCredheadmom) eller et kallenavn (fornavnet ditt og første bokstav i etternavnet) som visningsnavn, kan det hende at forretningen du anmelder, finner ut hvem du er.

Forretningseiere eller -ledere kan ta kontakt gjennom TripAdvisors private meldingssystem, som lar TripAdvisor-medlemmer snakke sammen uten å måtte dele e-postadresser. Eiere kan bruke meldingssystemet til å takke anmeldere, be om ytterligere tilbakemeldinger eller gjøre rimelige forsøk på å løse kundeserviceproblemer. Eiere kan imidlertid ikke be anmeldere om å fjerne en anmeldelse gjennom meldingssystemet, og trakassering av anmeldere er strengt forbudt.

Hvis du vil ha mer informasjon om personvernbestemmelsen vår, kan du klikke her.