Vil anmeldelsen min bli vist på andre nettsteder eller i andre media?

Etter at du har skrevet en anmeldelse vil den bli TripAdvisors eiendom. Fra tid til annen bruker vi hele eller deler av anmeldelser som er skrevet av våre medlemmer på noen av våre samarbeidende nettsteder eller i vår markedsføring. Det kan du anse som en kompliment!

For mer informasjon, se våre betingelser for bruk og personvernbestemmelser.