Hva betyr familievennlig?

Alt innhold på TripAdvisor må være familievennlig. Her er noen tips:

• Ikke bruk upassende språk eller bilder, inkludert, men ikke begrenset til:
      • Banning
      • Støtende formuleringer eller vulgær oppførsel
      • Rasemessige eller etnisk nedsettende bemerkninger
      • Hatuttalelser eller fordomsfullt språk
      • Personlige fornærmelser
      • Aggressive kommentarer og truende språk
  • Vi tillater ikke grafiske beskrivelser av dødsfall, skader, kriminelle voldshandlinger eller dyremishandling. Direkterapporter om dødsfall og kriminell aktivitet vil bli vurdert på individuelt grunnlag.
  • Alle standard banneord er forbudt (du vet hva de er).
  • Vi fjerner anmeldelser og innlegg som fremmer eller søker råd om å delta i ulovlige aktiviteter. Dette inkluderer kjøp eller salg av ulovlige stoffer (i henhold til lovene på reisemålet), bidrag til lovbrudd hos en mindreårig, fremskaffing av falsk ID, kjøp eller salg av falske designervarer, piratkopierte CD-er, DVD-er eller videospill og andre ting på det svarte markedet, smugling av ting gjennom tollen, og bestikkelser. Vi fjerner ikke innhold om lokale skikker eller skikker ved stedet, og heller ikke om ikke-kriminell aktivitet.
  • Hvis en tragisk hendelse påvirker reise til et bestemt reisemål (for eksempel en naturkatastrofe eller en situasjon med stengte gater, flyplasser eller overnattingssteder), vil vi tillate familievennlige, reiserelaterte forumdiskusjoner om hendelsen.