Hvordan rapporterer jeg en upassende anmeldelse?

Hvis du er en reisende, kan du rapportere den til våre redaktører ved å klikke på koblingen "Problem med denne anmeldelsen?" Bruk denne funksjonen hvis du synes at en anmeldelse er mistenkelig eller bryter med våre retningslinjer.

Hvis du ønsker å rapportere et upassende anmeldelse for et sted du eier eller driver, krever vi at du registrerer deg og verifiserer din identitet som forretningsrepresentant. Deretter kan du rapportere anmeldelsen i Administrasjonssenteret.

Vi bruker både teknologi og et team av redaktører for å moderere anmeldelser. Likevel er ingen systemer perfekte, og vi arbeider kontinuerlig for å ligge ett skritt foran de som prøver å lure systemet. Fra tid til annen kan en upassende anmeldelse slippe gjennom. I slike sjeldne tilfeller ber vi om at du rapporterer materialet til oss, og på den måten bidrar til å opprettholde den høye kvaliteten på innholdet på nettstedet vårt.