Hvordan oppdager dere svindel?

Vi kan ikke fortelle nøyaktig hvordan vi sporer svindel, av naturlige årsaker. Det vi imidlertid kan fortelle, er:

• TripAdvisor streber etter å sørge for at innholdet på nettstedet baserer seg på objektive opplevelser fra virkeligheten.
  • Teamet som sørger for å opprettholde integriteten i innholdet, bruker sin utstrakte ekspertise til å gjøre oss stadig bedre rustet til å forhindre og oppdage svindel.
  • Og vårt store og engasjerte fellesskap, bestående av millioner av reisende, holder også et øye åpent for oss.