Hva vil skje hvis man finner ut at en forretning har falske anmeldelser?

Hvis vi finner ut at det er sendt inn falske anmeldelser om en forretning, vil det få flere mulige konsekvenser:

• En forretnings rangering kan falle i TripAdvisors popularitetsindeks. Dette vil føre til at forretningen vises lengre ned på listen over lignende forretninger, noe som betyr at forretningen det gjelder for eksempel kan vises på fjerde side i et søkeresultat i stedet for på første side.

Detaljer om hotellrangeringer håndteres fra sak til sak, og er rettighetsbeskyttet.
  • Stedet vil ikke lenger være berettiget til anerkjennelse i form av TripAdvisors Travellers' Choice-priser, Topp 10-lister, pressemeldinger og lignende.
  • En melding i store, røde bokstaver som forklarer at stedets anmeldelser er mistenkelige, kan bli vist på oppføringssiden. Vi legger ut disse advarslene heller enn å fjerne forretningen helt og holdent fra nettstedet fordi meldingen gir de reisende den informasjonen de trenger for å beskytte seg og gjøre de beste valgene de kan.

Image